Zapraszamy na  ANDRZEJKI  do Hotelu  FENIX  zapewniamy wyśmienite menu i wspaniałą zabawę przy muzyce zespołu " BYĆ MOŻE ".
 

sylwester

 

Menu andrzejkowe 2019

Uroczysta kolacja serwowana przez kelnerów

Przystawka

Wędzona pierś kurczęcia / żółtko / mus dyniowy / chips filo / smażona ruccola

Zupa

Kaczy bulion z lubczykiem / tagliatelle z warzyw korzennych / gyros z kaczki z cebulą / kolendra

Danie główne

Żebro luzowane duszone w jabłkowym piwie / kaszotto na zielono z serem pecorino / grzybowy

demi – glas / chrust z marchwi / duszona kapusta włoska

Deser

Beza / bita śmietana z białą czekoladą / konfitura z żurawiny / żelka pomarańczowa / sos

malinowo – bazyliowy

Bufet zimny

Mini burger z szarpaną wieprzowiną, karmelizowaną cebulą, kiszonym ogórkiem i sosem majonezowym

Selekcja wędlin, kiełbas i pasztetów

Selekcja serów żółtych, pleśniowych i wędzonych

Pomidory z mozzarellą i ziołowym sosem

Rolada drobiowa w bekonie ze szparagami i żurawiną

Mus drobiowy z grzybami zapiekany z polędwiczką wieprzową

Rolada wieprzowa z suszonymi owocami i musem ziołowym

Śledź na sałatce buraczanej z peklowym ogórkiem i kaparami

Tarta z warzywami, białą kiełbasą zapiekana z jajkiem podana z sosem tzatziki

Mini omlet z szynką i pieczarkami podany z suszonymi pomidorami i oliwkami

Chrupiące kurczaki z sosem czosnkowo – żurawinowym

Sałatka grecka z serem fetą i ziołowym winegretem

Mini tosty zapiekane z serem, bekonem i pieczarkami podana z sosem 1000 wysp

Sałatka z kurczakiem, świeżym ananasem i kukurydzą

Pieczona cielęcina na sosie tuńczykowym z ruccolą i kaparami

Bufet ciepły:

Pierś kurczęcia z rusztu na duszonych warzywach w sosie słodko – ostrym

Boczek pieczony w musztardzie z rozmarynem na sosie grzybowym z zielonym pieprzem

Pieczony filet z okonia w śmietanowym sosie ze szparagami

Kotleciki drobiowe z żółtym serem

Kotleciki wieprzowe przekładane serem wędzonym i boczkiem w sosie demi - glas

Ziemniaki pieczone / grillowane warzywa / pieczarki z rusztu

Kolacja ciepła:

Cappuccino chrzanowe z pieczonymi ziemniakami i białą kiełbasą

Bufet słodkości:

Czekoladowa panacotta z sosem truskawkowym i bitą śmietaną

Mini babeczki z kremem budyniowym i owocami

Tarta z czekoladowym musem i mandarynkami

Domowa szarlotka

Tort bezowy z bitą śmietaną i owocami

Ciasto marchewkowe z lukrem cytrynowym

Ciasto fale dunaju z musem z białej czekolady i galaretką

Ciasteczka kruche

Napoje

kawa, herbata, sok pomaranczowy, sok jabłkowy, woda mineralna, napoje gazowane

 

W cenę wliczona jest 1 butelka alkoholu na parę !!!  

Koszt - 150zł od osoby
 RABAT DLA GRUP !!!!!
Przy grupie 20 osób cena 140zł/os.
 
REZERWACJA
Kontakt: 017 7710200, 017 7710201, 509670270
POCZĄTEK  ZABAWY GODZ. 19.00
ZAPRASZAMY

 

Akceptujemy karty płatnicze:
ecard

Hotel Fenix na YelpHotel Fenix na FoursquareHotel Fenix na TwitterzeHotel Fenix na Facebooku Fenix na Booking.com

Więcej informacji pod nr telefonu:

+48 17 77 10 200